Lézerkezelés
Készülékek
vissza
BASIC kézi lézer

BASIC kézi lézer

2 db AAA elemmel vagy akkumulátorral működő, egyszerűen kezelhető, könnyen hordozható diódalézer-készülék, piros-, infra- vagy kéklézeres kivitelben, cserélhető száloptikákkal, akupunktúrás feltéttel.

BASIC kézi lézer 1 2
tovább
Képzés

Továbbképzések végzett kozmetikusok számára

A lágylézer-készülékek használata a kozmetikai kezelések szerves részévé vált. Képzésünkön megismerkedhet a lágylézerek hatásmechanizmusával, biológiai hatásával, alkalmazásának eredményeivel, és kozmetikai alkalmazási lehetőségeivel, biztonságos használatával! Fotókkal illusztrált beszámolónkból megtudhatja, milyen kozmetikai problémákra nyújt megoldást a lágylézer. Gyakorlati bemutató keretében a résztvevők is kipróbálhatják a lágylézer-készülékeket.

Aktuális képzéseink
Rólunk

Az OPTIKOP beautylaserek gyártója, a Gyógylézer Család, valamint Tanos Ervin és lézerei 2017 óta újra a kozmetikai szakma rendelkezésére állnak. Saját gyártású lézereink mellett szervizszolgáltatással, a résztvevők által kiválónak értékelt Lágylézer-terápia továbbképzésekkel és tanácsadással várjuk mindazokat, akik érdeklődnek ez iránt a régi-új technológia iránt.

tovább
Kapcsolat
Ügyfélszolgálat:
+36 1 203 Mutasd!0001,
+36 70 679 Mutasd!8810
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu
Gyógylézer Család Kft.
H-1117 Budapest, Budafoki út 183.
2. emelet 219.
Instagram Facebook
Hírlevél feliratkozás
Kérdése van? Írjon nekünk!
Név (kötelező)
E-mail cím (kötelező)
Telefonszám (kötelező)
Tárgy
Üzenet
elküld
© Gyógylézer Család Kft.