Kovács Enikő: Más kezelésekkel szinten tartást tudunk elérni, a lágylézer megoldja a problémát.

Kovács Enikő törökbálinti kozmetikus harminc éve van a szakmában, sok mindent megtapasztalt. Bevallása szerint a lézertől mindig is tartott, viszont egyik ismerősénél látott egy Németországból származó lézerkészüléket, ami meggyőzte. Egy éve eldöntötte, ő is beszerzi.

Enikő a Beauty Forum magazint lapozgatva meglátta, hogy lágylézer-készüléket Magyarországon is gyártanak. Egyértelmű volt számára, hogy hazait rendel.

Mit vártál az Optikop Beautylaser-készüléktől?

Nem vártam semmit, mert a legtöbb gép eladásakor elmondják, hogy ezt is tudja-azt is tudja, és végül kiderül, hogy valamire jó, csak nem annyi mindenre. A lágylézer-kezelésről is ezt gondoltam. Elmentem a tanfolyamokra, ahol elmondták, mire használható, milyen eredmény várható, és örömmel tapasztalom, hogy ez így is van.

Miben más a lágylézer-kezelés, mint a többi?

Sokkal gyorsabban hoz javulást, mint más terápiák. Itt sem elegendő egy kezelés, csodák nincsenek, de az biztos, hogy sokkal gyorsabban érjük el a kívánt célt, és az eredmény maradandó. Más kezelésekkel szinten tartást tudunk elérni, a lágylézer megoldja a problémát.

Kovács Enikő:

Milyenek a vendégek visszajelzései?

A vendégek is sokszor meglepődnek, milyen gyorsan hoz tartós eredményt.  Például, egy negyvenes éveiben járó nő olajos sebhorreás panaszokkal küzd, évek óta próbálta orvosolni a túlzott faggyúmirigytermelés miatt kialakult tág pórust, eredménytelenül. Hetente jár kezelésre, és már a negyedik alkalom után jelentős változást érzett. 

Mire használod még a készüléket?

Ránckezelésre is használom. A ránckezelések eredménye kevésbé látványos, mint a problémás bőré, de a vendégek érzik a változást, és visszajönnek. Száloptikával is dolgozom, mindig meglep, hogy a hatodik-nyolcadik alkalom után már keresgélnem kell, hová is helyezzem, mert nem találom a ráncot. Nem simul ki teljesen a bőr, de jól látható a javulás. Több vendégem is lecserélte más típusú kezelését, mert a lágylézert hatásosabbnak érzi.

Mi a leggyakoribb probléma, amit lágylézer-terápiával kezelsz?

Az akné nagyon sok tini életét keseríti meg, főleg a fiúk szenvednek a fájdalmas nyomkodással járó tisztító kezelésektől. Számukra kincs a lágylézer-kezelés. Fájdalommentessé válik az arc tisztítása. Megszűnnek a pattanások, és nem marad utánuk heg.

 

A te életed miben könnyítette meg ez a készülék?

Nagy könnyítés, hogy sok fizikai munkát, nyomkodást spórolhatok meg.

Kovács Enikő:

 

Milyen sikertörténetet emelnél ki az elmúlt egy évből?

A legelső vendégeim között van egy fiú, akit először nem is akartam elvállalni. Az aknéi nagyon mélyek voltak, összefolytak, szinte teljesen beterítve az arc alsó részét. Elmondhatom, hogy a lágylézernek hála ma már nyoma sincs mindennek. A fiú nagyon boldog. Azt szokta mondani, hogy nagyon szeret hozzám járni, főleg mióta nyomkodnom sem kell.

 

Rizsányi Rózsa

Vissza

Kapcsolat
Ügyfélszolgálat:
+36 1 203 Mutasd!0001,
+36 70 679 Mutasd!8810
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu
Gyógylézer Család Kft.
H-1117 Budapest, Budafoki út 183.
2. emelet 219.
Instagram Facebook
Hírlevél feliratkozás
Kérdése van? Írjon nekünk!
Név (kötelező)
E-mail cím (kötelező)
Telefonszám (kötelező)
Tárgy
Üzenet
elküld
© Gyógylézer Család Kft.