Lágylézerek a kozmetikai praxisban – hihetetlen gyors, látványos hatás, sérülésmentesen

A kozmetikai ipar legmodernebb kezelési eljárásai jelenleg a fényterápiás kezelések. Már csak az a kérdés, ki, milyen gyorsan, mekkora hatékonysággal szeretne célt érni. A fényterápiás eszközök közül a legkíméletesebb, mindenféle sérüléstől és mellékhatástól mentes, teljesen steril és nem utolsósorban a leggyorsabb, leghatékonyabb eljárás a lágylézerkezelés, amely a kezelések új generációja. Problémától függően kék (akne), piros (felszínes ráncok, hám regenerálása, sebgyógyítás), vagy infravörös (mély szöveti regeneráció, hegek) lágylézert használunk.

Lágylézerek a kozmetikai praxisban – hihetetlen gyors, látványos hatás, sérülésmentesen

A kozmetikai ipar az elmúlt 20 évben óriási változáson ment keresztül, bár a kozmetikus által kezelhető bőrproblémák köre még mindig ugyanaz, de ennek a fejlődésnek köszönhetően a mai kezelések messze felülmúlják a régmúlt luxuskozmetikák eredményeit. A lakosság körülbelül 40%-a küzd kortól és nemtől függetlenül az aknés bőr problémájával. Az életkor kitolódásával megnőtt az igény a fiatalos külső fenntartására. A férfiak körében is fontossá vált a jól ápoltság.

Pácienseink az agyon alapozott bőrükön nem tudják teljesen elfedni a gyulladt komedókat, aknékat. A fakó, stressztől elcsigázott, fáradt arc ráncaiba beleült púderről, alapozóról már ne is beszéljünk. Megannyi megoldatlan kozmetikai probléma, ami a helytelen bőrápolással kiegészülve tovább kergeti a mélybe húzó depresszió, önértékelési problémák ördögi körébe a vendégeket. A magabiztos fellépés egyaránt fontos a felvételiző tinédzser, az állásajánlatra jelentkező frissen végzett egyetemista vagy középkorú ember számára. A klimax időszaka különleges kezelési eljárásokat igényel, hiszen ilyenkor a hőhullámok miatt a bőr nehezen engedi magába a hatóanyagokat. De ne feledkezzünk meg a férfiakról sem, akiket méltán zavar a borotválkozás miatt kialakuló szőrtüszőgyulladás, vagy a sosem túl korai kopaszodás. 

Mindezekre a problémákra nyújt gyors és hatékony kezelési lehetőségeket a lágylézer-terápia, amelyet az orvostudomány már hosszú évtizedek óta alkalmaz a gyógyítás számos területén biostimulációs, sejtregeneráló hatása miatt. Így természetesen lágylézer-terápia hatóanyagok nélkül is alkalmazható.

A megfelelően kiválasztott hullámhosszú (színű) lágylézerfénnyel besugárzott bőrfelület sejtjei azonnal látható pozitív változásokon mennek át. A kék lágylézer fény hatására az aknéban található propione baktérium elpusztul és eltűnik az akne. A piros és az infra-lágylézer fénye a sejtekben fokozza az ATP szintézisét, a teljes sejtregenerációt és a sejtmegújulást. Az infravörös lágylézer a mélyszöveti sejtek, izomsejtek életerejét javítja.

Lágylézerek a kozmetikai praxisban – hihetetlen gyors, látványos hatás, sérülésmentesen

A lágylézer-kezeléseket hatóanyag nélkül is eredményesen használhatjuk, hiszen mind a három hullámhossz azonnali regeneráló hatást eredményez a besugárzott területen. A lágylézer mezoterápiás (hatóanyag bőrbe juttató) alkalmazása viszonylag új kezelési metódus a kozmetikában, de az eredmény minden elképzelést felülmúl. Mezoterápiás hatóanyag-kombinációk szinergiában a piros és az infravörös lágylézer biostimuláló hatásával igazi nagyágyúként hatnak a bőrregeneráló, fiatalító kezelések piacán.

A visszajáró vendégek, a boldog tinédzserek az elégedett középkorú hölgyek, a gyulladt szőrtüszőknek búcsút intő, boldogan borotválkozó férfiak mind-mind igazolják a lágylézer-terápia széleskörű kozmetikai alkalmazásának lehetőségét. A kombinált kék és piros lágylézer-kezelés eredményesnek bizonyult a rozáceás bőrök esetében is.

Kinek ajánljuk a lágylézer-kezeléseket? Jelenleg aknéval küzdő tinédzsereknek, lányoknak és fiúknak is, nőknek és férfiaknak, akik szeretnék, hogy a gyulladások gyorsan és hegek nélkül elmúljanak, vagy a régi aknék nyomainak eltűntetésére. Fiatalos, feszes, üde bőrre, sérülésmentes sejtszintű bőrfiatalításra vágyóknak.

Magára és a munkájára igényes profi kozmetikus csakis professzionális lágylézerrel kezel, mert tudja, hogy a gyors és tartós eredményhez felelősségteljes magatartás és szakképesítés szükséges, valamint azzal is tisztában van, hogy ezek a professzionális készülékek mind irányított fényük, mind teljesítményük miatt lakossági felhasználásra nem valók.

Lágylézerek a kozmetikai praxisban – hihetetlen gyors, látványos hatás, sérülésmentesen

Várunk családias hangulatú szakmai csapatunkban, ha szeretnél természetes fotobiostimulációs eszközökkel dolgozni a kozmetikádban.

Legyél Te az első, aki lágylézer-kezeléssel bővíti szolgáltatásai körét a városában és vedd igénybe kedvezményes ajánlatunkat!

A részletekért kattints!

Kapcsolat
Ügyfélszolgálat:
+36 1 203 Mutasd!0001,
+36 70 679 Mutasd!8810
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu
Gyógylézer Család Kft.
H-1117 Budapest, Budafoki út 183.
2. emelet 219.
Instagram Facebook
Hírlevél feliratkozás
Kérdése van? Írjon nekünk!
Név (kötelező)
E-mail cím (kötelező)
Telefonszám (kötelező)
Tárgy
Üzenet
elküld
© Gyógylézer Család Kft.