Tábori Erika: “Ma is az inspirál, hogy lágylézer-kezelés közben rögtön látszik a bőr javulása.”

Tábori Erika kozmetikusmesterrel, diplomás szakoktatóval beszélgettünk arról, miért tartja rendkívül hatásosnak és sokoldalúnak a lágylézer-kezeléseket.

Inspiráló eredmények lágylézer-kezeléssel

Tábori Erika kozmetikus tanulóként, tizennyolc évesen, Ilcsi néni szalonjában kezdte pályafutását, ahol Szaplonczay Katalin lett a mestere, akivel a mai napig minden tapasztalatot megbeszélnek.

Ilcsi néni szalonjában sok újdonság megfordult. Erikát teljesen elvarázsolta ez a szellemiség. Itt találkozott először a lágylézerrel, egy piros fényű, 5 mW-os softlaser készülékkel. Ez egy "táska lézer" volt, ami ténylegesen egy diplomata táskában volt. Ezzel kezelte a vendégeket arctisztítás után, hogy felgyorsítsa a tisztítás nyomainak eltűnését, valamint lézerakupunktúrát végzett, így fiatalították lifting-kezelésekkel a hölgyeket.

Az tetszett és ösztönzött, hogy azonnal látható volt a hatás. Rögtön volt válaszreakció, láttam a változást, ez inspirált. Ma is az inspirál, hogy lágylézer-kezelés közben rögtön látszik a bőr javulása.” - mondta lelkesen Erika.

Praktikus és sokoldalú lágylézer-készülékek

Erika egy Ilcsi kongresszuson ismerte meg a Tanos Ervin által fejlesztett Optikop lézerkészüléket.  Ez kicsi, kézi lézer volt. A táskalézerhez képest sokkal praktikusabb, két kis ceruzaelemmel működtetett, bárhová könnyen elvihető.  A kézi lézerek mellett asztali lágylézer-készüléket is fejlesztettek, amelyhez tetszőlegesen többféle pontlézer-kezelőfej volt csatlakoztatható. Akkoriban piros és infra diódával, mára pedig kibővült az aknék kezelésére szolgáló kék (ibolya) diódát tartalmazó kezelőfejjel. Ezek a készülékek célirányosan, egy pontra fókuszálva juttatják be a lágylézer fényét a bőrbe, ez teszi igazán hatásossá őket. Már akkor is választható volt hozzá lézerzuhany is, amely a hat beépített diódának köszönhetően nagyobb területen fejti ki jótékony hatását. Idővel a diódák teljesítménye is nőtt, ennek következtében mára jelentősen lecsökkent a kezelési idő.

Erika minhárom kezelőfejet (és hullámhosszat) használja, szinte minden kezelésébe beépíti a lágylézert. A visszatérő vendégek kérik is, mert látják az azonnali változást, és azt, hogy tartósabb a kezelések eredménye.

Tábori Erika: “Ma is az inspirál, hogy lágylézer-kezelés közben rögtön látszik a bőr javulása.”

"A kék lágylézer elsődlegesen az aknék kezelésre való, rendkívül hatékony a piros lézerrel kombinálva, de jó eredményekkel használható szeborrheás bőrre, normalizálja a faggyútermelődést és a szaruképződést is. A piros lágylézer nagyon jó tisztítás után, mert sokkal gyorsabb lesz a sebgyógyulás. Sejtregeneráló hatása miatt kiváló még a ránckezelésekre is. A közeli infra lágylézer pedig stimulálja az izomsejteket, lifting hatása van. Illetve, tartósabbá teszi a lifting kezelések eredményét. Tehát, a teljes kozmetikai palettát lefedik.”

Ezek az igazán nagy sikerélmények

Erikának kétféle sikertörténete van a lágylézer-kezelések során. Az egyik az aknés fiatalok arcán elért látványos javulások, a másik a ránckezelések utáni öröm a vendégek arcán.

A szívéhez legközelebb az áll, amikor segíthet egy aknéval küzdő fiatalnak.  Dr. Bogdányi Edit bőrgyógyász sok olyan fiatalt küld hozzá, akinek borzasztóan problémás a bőre.

"Ezek a fiatalok már túl vannak mindenen. Túl vannak a gyógyszerszedésen, aminek következtében kiszáradt a nyálkahártyájuk és a bőrük. Már mindent megpróbáltak, mindenféle kezelésen voltak. Látszik, hogy mindent megadnának azért, hogy rendbe jöjjön a bőrük. Be vannak zárkózva.

Az első kérdésük, hogy fájni fog-e. Látom, hogy félnek, feszültek attól, hogy hozzájuk fogok nyúlni. A kezelés végére kezdenek kiengedni. A második, harmadik kezelésre már mosolyogva jönnek. Tudják, hogy nem fog fájni, látják a változást, és boldogok. Ez nagyon jó visszajelzés." - mesélte csillogó szemekkel Erika.

 Tábori Erika: “Ma is az inspirál, hogy lágylézer-kezelés közben rögtön látszik a bőr javulása.”

Egyre népszerűbbek a lágylézer-készülékek

A kozmetikusmester szerint a fénykezelések most nagyon népszerűek lettek, egyre szélesebb körben kezdenek terjedni a lágylézer-készülékek. Rájöttek a szakemberek, hogy a softlaserrel biztonságosan, sérülés mentesen lehet kezelni, nincs káros mellékhatás, nem lehet túladagolni, és azonnali eredményt hoz. Arra kell odafigyelni, hogy a kozmetikus ne világítson a vendég szemébe és ne sugározza be az anyajegyeket, szemölcsöket, illetve kerülje a kontraindikációkat.

Az Optikop Beautylaserek rendkívül megbízhatóak és tartósak. Erika a mai napig jó befektetésnek tartja őket, és szívből ajánlja minden kollégának:

"Ha egy kozmetikusnak már megvannak az alap gépei, és szeretne valami újat, akkor jó döntés megvenni a lágylézer készülékeket. Egyszerűen használhatóak, a vendégek nagyon szeretik, és rendkívül látványos eredményt hoznak. A használatuk fájdalommentes, nem bántják a szöveteket, és gyakorlatilag minden kezelésbe beépíthetők.”

 

Rizsányi Rózsa

Vissza

Kapcsolat
Ügyfélszolgálat:
+36 1 203 Mutasd!0001,
+36 70 679 Mutasd!8810
E-mail: ugyfelszolgalat@gyogylezer.hu
Gyógylézer Család Kft.
H-1117 Budapest, Budafoki út 183.
2. emelet 219.
Instagram Facebook
Hírlevél feliratkozás
Kérdése van? Írjon nekünk!
Név (kötelező)
E-mail cím (kötelező)
Telefonszám (kötelező)
Tárgy
Üzenet
elküld
© Gyógylézer Család Kft.