2023. 09. 15. in Interjú

Bemutatkozik dr. Tóthné Solomon Regina kozmetikus mester

Mottója:

A sikeres kezelés titka a hozzáértés és a több évtizedes szakmai tapasztalat. Az eredmény mindig magáért beszél.

Mióta dolgozol kozmetikusként?

1998 óta dolgozom kozmetikusként. Még ugyanebben az évben szereztem felsőszintű egészségügyi végzettséget, ami nagy segítséget jelent a munkám során abban, hogy az emberi szervezet működését jobban átlássam és értsem.

A „kozmetikus mester” fokozatot 2015-ben értem el.

Még tanuló koromban ismerkedtem meg Ilcsi nénivel, aki már akkor a szárnyai alá vett. Magával vitt szakmai körútjaira, bemutatókra és konferenciákra. Később továbbképző tanfolyamokat tartottam az Ilcsi Szépítő Füveknél magyar és külföldi kozmetikusoknak.

Ilcsi nénihez hasonlóan és is vallom, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Ezért minden kezelésnél a natúr, mellékhatásoktól mentes, friss, minősített bio gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és virágokból készült professzionális natúr kozmetikumokat használok.

Mi a fő profilod, mik a legkeresettebb kezeléseid?

Az anti-aging kezeléseimmel a bőr visszanyeri rugalmasságát, regenerálódik, fiatalosabbá válik és a lágylézer használatával a kollagéntermelése még inkább fokozódik. Az arcizmok megtornáztatásával és gyarapításával pedig nagyon jó eredményeket érek el. Ez az úgynevezett „késnélküli plasztika”. A kezelés már az első alkalommal látványos. A lágylézer-kezelések pedig az eredményt még fokozzák és tartósabbá teszik. A ráncok kisimulnak, a bőr üde, lágy és puha tapintású lesz. 

Keresettek a fejbőr- illetve hajproblémákra nyújtott kezeléseim. Hatásosan segítek a kopaszodás, a hajhullás megállításában és a gyulladásos fejbőrproblémák megoldásában.

Az elektrokozmetika terén szerzett több évtizedes tapasztalatom és a lágylézer jótékony hatása még a problémás bőrtípusoknál is eredményes. Többféle lágylézer zuhany készülékem segítségével a bőr mélyebb rétegeit is tudom regenerálni, a kollagén sejtek stimulálásával a bőr és izmok feszességét erősíteni.

Miért döntöttél a lágylézer-kezelések bevezetése mellett?

Már pályám legelején megismerkedtem a Tanos Ervin által gyártott kozmetikai lézerekkel. Most az Optikop Beautylaser termékcsalád készülékeit és kiegészítőit használom. Tapasztaltam, hogy pl. a face-lifting kezeléseknél, a gyulladásos (rosaceás) bőröknél, a hajproblémáknál, az arcizmok regenerálásánál vagy a bőrmegújításnál milyen hatékony a lágylézer. A használata során a bőr ellenállóképessége megnő, például a tapasztalataim szerint futószemölcsök is eltűnnek róla. Nem mellesleg fájdalommentes, időtakarékos és a hajkezelés még a vendég frizuráját sem teszi tönkre.

Milyen területen érsz el szép eredményeket lágylézerrel? Mik a vendégek visszajelzései a lágylézerről?

Egy 54 éves férfi a korából fakadó hajproblémával fordult hozzám. A haja hullott, erősen őszült, sprőd, kezelhetetlen és élettelen volt. A lágylézer-kezelések után puha lett, visszanyerte rugalmasságát és részben a színét. A hajhullása lecsökkent, a haja regenerálódott, megfiatalodott és kezelhetővé vált.

Kiknek ajánlod a lágylézer-kezeléseket?

Ajánlom pubertás korúaknak, akik heg- és fájdalommentesen szeretnék szépnek látni a bőrüket. Megelőzésképpen fiatal felnőtteknek, akik szeretnék a bőr öregedési folyamatát lelassítani, fiatalodni vágyó érettebb bőrűeknek és mindenkinek, akik a számukra elérhető legtökéletesebb arcukat szeretnék látni, ha tükörbe néznek.

 

dr. Tóthné Solomon Regina

Budapest, II. kerület

+36 20 453 3228