Optikop Beautylaserek

Magyar árak, svájci minőség, német megbízhatóság

Az OPTIKOP Beautylaserek gyártója, a Gyógylézer Család, valamint Tanos Ervin és lézerei 2017 óta újra a kozmetikai szakma rendelkezésére állnak:

 • saját gyártású lézerekkel,
 • szervizszolgáltatással,
 • a résztvevők által kiválónak értékelt Lágylézer-terápia továbbképzésekkel,
 • tanácsadással,
 • valamint érdekes és hasznos interjúkkal, cikkekel!

Szakértő csapatunk

Tanos Ervin

fizikus, a Lágylézer-terápia c. szakkönyv társszerzője, alapító

Bojtos Júlia

közgazdász, ügyvezető, alapító

Tábori Erika

kozmetikus mester, diplomás szakoktató

Dr. Bogdányi Edit

szakorvos, bőrgyógyász

Láttátok, hallottátok már?

Médiamegjelenéseink

Fülbeveló - KLUBRÁDIÓ

Ügyvezetőnk, Bojtos Júlia és vezető szakmai előadónk, Tábori Erika kozmetikus mester a FÜLBEVALÓ című műsorban beszélgettek arról, mi mindenre alkalmazzák a lágylézer-kezeléseket a kozmetikai gyakorlatban, mik az előnyeik a kozmetikusok és a vendégek számára, milyen biztonsági feltételekre kell figyelni kezelés közben, és még ehhez hasonló fontos és érdekes dolgokról.

Meghallgatom

Több mint TestŐr - TV2

Benne voltunk a TV2 Több mint TestŐr című műsorában. A lágylézer-kezelést még kevesen ismerik, sokszor utolsó mentsvárként találják meg azok, akik problémás bőrrel küzdenek. Ledöbbennek a kozmetikusok és a vendégek is, hogy ez a fájdalommentes kezelés milyen gyorsan hoz látványos eredményt. Bojtos Júlia, ügyvezetőnk mesélt a lágylézer-kezelésről.

Megnézem

Vény nélkül - KLUBRÁDIÓ

Dr. Horváth Judit, háziorvos - főorvos, a Lágylézer terápia című könyv szerzője, és alapítónk, Tanos Ervin fizikus a VÉNY NÉLKÜL című műsor vendégei voltak. Először adtak így, együtt interjút. Beszélgettek a lágylézer-terápia hatásairól és előnyeiről, valamint arról, hogy milyen orvosi területeken, milyen problémákra alkalmazhatóak az Optikop lágylézer-készülékek.

Meghallgatom

Referenciák

Főbb együttműködő partnereink

 • Boutique Cosmetic –  Budapest, Tábori Erika kozmetikus mester
 • DermaHelp Acne Gyógyászati Központ, Budapest
 • Karl Judit kozmetikus, Budapest
 • Szaploncai Katalin kozmetikus, Budapest
 • Borostyánné Mohai Orsolya kozmetikus, Székesfehérvár
 • Káplárné Nagy Margit kozmetikus, Jászapáti
 • Nascor szépségszalon – Szombathely, Bazsó Borbála kozmetikus
 • Tengerszem Kozmetika – Törökbálint, Kovács Enikő kozmetikus mester
 • Teljesség Szépsége Natúr Kozmetika – Orosháza, Petrovszki Tímea, kozmetikus

Rólunk mondták

„A legelső vendégeim között van egy fiú, akit először nem is akartam elvállalni. Az aknéi nagyon mélyek voltak, összefolytak, szinte teljesen beterítve az arc alsó részét. Elmondhatom, hogy a lágylézernek hála ma már nyoma sincs mindennek. A fiú nagyon boldog. Azt szokta mondani, hogy nagyon szeret hozzám járni, főleg mióta nyomkodnom sem kell.”

Kovács EnikőKozmetikus mester

“Az tetszett és ösztönzött, hogy azonnal látható volt a hatás. Rögtön volt válaszreakció, láttam a változást, ez inspirált. Ma is az inspirál, hogy lágylézer-kezelés közben rögtön látszik a bőr javulása.”

Tábori ErikaKozmetikus mester

„Lehet, hogy a lágylézerrel nem érünk el mindig elsőre eredményt, és többszöri kezelés szükséges, viszont, ami számomra nagyon fontos, hogy nincs sejtkárosító hatása, és biostimuláló hatása van, azaz serkenti a beteg sejtek eredeti funkciójának a visszaállítását. Én nagyon szép eredményeket tudtam elérni az aknés, gyulladt bőrű vendégeimnél."

Bazsó BorbálaKozmetikus

„Azért szeretem ezt a gépet, mert mindenkinél használható. Használható szeborreás bőröknél a tisztítás utáni megnyugtatásra. A tisztítás előtt a gyulladások csökkentésére. Gyönyörű eredményt lehet elérni egyetlen tisztítással, és utána visszarendelt három lézeres kezeléssel, és így a tinédzserek nem fognak félni, attól hogy mindig fájdalmat okozunk nekik."

Káplárné Nagy MargitKozmetikus

Fájdalommentes szépség

Hasznos interjúk szakértő előadóinkkal

Csapatunk,

amikor nem a lágylézer-készülékeken dolgozik