2022. 11. 11. in Hírek

OPTIKOP BEAUTYLASER ÉS ILCSI EGYÜTTMŰKÖDÉS

Kedves leendő Partnerünk!

ÜDVÖZLÜNK AZ OPTIKOP BEAUTYLASER KÖZÖSSÉGBEN!

Az a kozmetikus, aki az Ilcsi márka ajánlásával érkezik az Optikop Beautylaser kozmetikus közösségbe, számos kedvezményben részesül!

Az Optikop Beautylaserek gyártója, a Gyógylézer Család, egy magyar családi vállalkozás. Lézereinkkel 1989 óta jelen vagyunk a kozmetikai, majd az egészségügyi piacon. Néhányan a kozmetikai szakma képviselői közül még emlékeznek az OPTIKOP lézerekre, sőt a mai napig használják is azokat!

Fontos számunkra, hogy minőségi termékeinken túl segítséget is nyújtsunk partnereinknek a professzionális, magas színvonalú munkához, ezért továbbképzést és szakmai fórumokat biztosítunk számukra. Emellett bármikor elérhetőek vagyunk szakmai előadóinkkal együtt a közösségi média felületein.

Büszkék vagyunk múltunkra, az Optikop lézerek piaci megítélésére, és értékeinket megőrizve dolgozunk azon, hogy a lágylézerek jótékony hatásait minél többen megismerhessék.

Megtisztelő, hogy egy olyan nagymúltú hazai márka keresett meg bennünket, mint az ILCSI és nagy öröm számunkra, az együttműködés lehetősége.