2023. 08. 25. in Forbes Makers Day

Bemutatkozik az Arnamentia–Natúrkozmetika

Az egyedi, kézműves növényi termékek és a lágylézer-készülékek találkozása

Az Arnamentia Natúrmanufaktúra 2014 óta működő vállalkozás.

Családunk laborjában lassan tíz éve készülnek kézműves növényi termékek az egészséges bőrért. A növényi alapanyagokat biogazdaságokból, népgyógyászati bölcsességekre támaszkodva saját receptúra alapján dolgozom fel, egyénre szabottan, bőrtípusnak megfelelően, a bőr éppen aktuális igényeit figyelembe véve. Ez adja az Arnamentia egyediségét.

Vásárlóink igényeinek megfelelően létrehoztunk egy kozmetikát, ahol szakszerű felmérés után állítom össze a megfelelő alapanyagokból a termékeket személyre szabottan.

Legkeresettebb szolgáltatásaink közé tartozik az érettebb bőr anti-aging kezelése és a kamaszok pattanásos, gyulladásos bőrének helyreállítása.

Nagy örömömre szolgált, amikor ajánlásra beszerezhettem az első lézeremet az Optikop Beautylaser márkától, egy kék fényű lágylézer-készüléket, mely ideális kiegészítő a kamaszok bőrproblémáinak kezelésében. Már az első kezelések után látványos eredményeket tudtam vele elérni, és a tini vendégeim megtapasztalhatták a fájdalommentes, vegyszerek, gyógyszerek, nyomkodás, tűk és egyéb durva eszközök nélküli hegmentes, gyógyult állapotot. Az arcuk kivirult, az önbizalmuk megerősödött.

Lépésről lépésre vettem meg a piros, majd az infra Optikop Beautylasereket, így lehetőségem nyílt a bőrfiatalításra, a bőr rugalmasítására, ránctalanítására. Ekkor alakult ki a másik fő profilom, az anti-aging kezelés, mellyel nagyon gyorsan, pihentető állapotban, fájdalommentesen lehet látványos eredményt elérni az érettebb bőrnél is.

Nagyon jó, mert antiallergén, fémallergiánál is alkalmazhatom, hiszen nem érintem a bőrt. Nagy előnye, hogy extra érzékeny bőrfelületen is bevált, és a különleges bánásmódot igénylő bőr esetén is sikeresen, hatékonyan használom, kiváló eredménnyel.

A vendégek visszajelzései:

„Az egész arc felületet – a mély rétegeket is – érintő gyulladásos, heges elváltozások, több éves sikertelen kozmetikai kezelése után kerestük fel kamasz fiammal az Arnamentiát. Az első lágylézer-kezelés után látványos javulást tapasztaltunk, mely hétről hétre jobb és jobb lett a további kezelések eredményeként.” – 16 éves kamasz fiú édesanyja

„Anti-aging kezelésre mentem el az Arnamentiához. A száj körüli, az orr ajak barázda, és a homlokon lévő mély barázdát szerettem volna halványítani. A lágylézer-kezelés után sokkal simább, tónusosabb, ragyogóbb lett az arcbőröm, mintha ráncfeltöltésen estem volna át. A következő kezelés után a mély barázdák még jobban feltöltődtek, kisimultak. Most már csak szinten tartó kezelésre járok. Az Arnamentia részemre készített krémeivel, a finom, lágy, megnyugtató érintésével igazán kellemes ellazulást biztosított a kezelés alatt. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.”  – Krisztina, 53 éves

Kortól függetlenül szeretettel ajánlom mindenkinek a lágylézer-kezeléseimet. Akinek bőrproblémái vannak, azért, akik pedig még fiatalok és ideális bőrképpel rendelkeznek, nekik pedig azért, hogy minél tovább megmaradjon ez az ideális állapot.

Sági-Béres Katalin – ARNAMENTIA Natúrkozmetika