2023. 08. 18. in Forbes Makers Day

Bemutatkozik az Orvosi Kozmetika by dr. Lieber

Egészséges Szépség = Látható Harmónia

Miért ezt választottuk az Orvosi Kozmetika by dr. Lieber jelmondatának?
Munkánk egyik alappillére a szépségápoláson messze túlmutató holisztikus szemléletű szakmai tudásunk, így ez a kulcsmondat tökéletesen leírja eredményeinket.
Az Orvosi Tudás és a Kozmetikusi Tapasztalat ötvözése rendkívüli lehetőségeket ad a kezünkbe mindenki személyre szabott kezeléséhez, illetve még inkább a hosszabb távú kezelési terveinkhez.
Nagyon fontos és elsődleges számunkra Vendégeink/Betegeink bizalma a nálunk elérhető bőrápolásban – hiszen a folyamatos orvosi jelenléttel akár minden alkalommal biztosítható egy mikro-konzultáció!

A kozmetika és a gyógyászat együttműködése teszi lehetővé a belső folyamatok harmonizálását. Ezért van jelen a tudományos alapokon nyugvó minőség a termékekben és az eljárásokban is: mindig minden termékcsaládot és eljárást minden szempontból a tökéletes hatás elérésére alkalmazunk. Az aktív hatóanyagok a speciális termékekben, az innovatív folyamatok, az integratív medicina alkalmazása sokkal több lehetőséget biztosít számunkra, mint egy hagyományos kozmetikusnak, egy bőrgyógyásznak vagy egy plasztikai sebésznek.
Az egészségtudatos szépség elköteleződést jelent Önmagad mellett: természetesen a Vendég/Beteg aktív közreműködése nélkül nincs siker, ezért fontos, hogy már az első találkozáskor mindenki megértse, hogy együtt járunk az úton. Az otthoni ápolás, a szervezet belső támogatása ugyanolyan fontos, mint a rendszeres találkozás.

Az első és legfontosabb, hogy fogalmazzuk meg pontosan és lényegre törően a megoldandó problémákat, elvárásokat – ebben mindig segítünk – hiszen sokszor az adott bőrkép, tünetek és panaszok hátterében valami egészen más megoldandó betegség, hiány, rossz szokás stb. állhat. Ilyenkor egyeztetjük az elérhető lehetőségeket, módszereket, és így lesz mindenre kiterjedő elégedettség az eredmény.

Mindig kezelési tervben gondolkodunk és utánkövetünk: egy gyors siker esetén nem engedjük el a Vendég/Beteg kezét – tartós eredmény a cél!

Érezhető, hogy a holisztikus kezelések teljesen eltávolodnak a külsőségektől, a “látszatkozmetikától”, hiszen meghatározó eredmény a szervezet és a lelki folyamatok összerendeződése.

A soft laser (lágylézer) beszerzése egyenes és szükségszerű folytatása volt a holisztikus útnak: kozmetikai használata (akne kezelés, bőrtökéletesítés, fiatalítás stb.) mellett, kiterjeszti orvosi lehetőségeinket is (szájüregi, heg, sebkezelések, ízületi panaszok enyhítése stb.). Magas kihasználtsága a lágylézer-kezelések nagy hatékonyságának, a gyorsaságának és a látványos eredményeinek köszönhető. Ezek az eredmények a vendégek elköteleződését is erősítik és nem utolsó sorban pénztárcakímélő megoldást is jelentenek.

A soft laser, kombinálva orvosi-kozmetikusi tudásunkkal, fontos és hatékony eszköz a plasztikai sebészeti beavatkozások eredményének természetesebbé tétele, meghosszabbítása, fokozása terén is.

Sokoldalú professzionális kezeléseink hosszú távú eredményt biztosítanak, és az elérhető luxus élményét nyújtják VENDÉGEINKNEK.

 

Egészséges Szépség = Látható Harmónia – az Orvosi Kozmetika by dr. Lieber segítségével!