2023. 12. 25. in Hírek

Idén sem unatkoztunk!

A 2023-as évet rögtön egy nagy meglepetéssel indítottuk, ami számunkra is ajándék volt: elkészült az új honlapunk!

Médiamegjelenések

Már megszokott, hogy mi interjút készítünk szakmai előadóinkkal és kozmetikus Partnereinkkel. Idén is sok beszélgetés került ki a YouTube-csatornánkra és a Beauty Forum Magazinba, illetve az online felületükre.

Az viszont újdonságnak számít, hogy mi is többször adtunk interjút az év első felében, a Klubrádióban és a TV2 Több Mint TestŐr című műsorában is benne voltunk.

A visszajelzések nagyon pozitívak voltak. A lakosság köréből is sokan érdeklődtek nálunk. Ez egyértelműen meggyőzött bennünket arról, hogy nem csak a szakmai partnereinknek érdemes a lágylézer-kezelésről beszélni. Ezen felbuzdulva többször is megjelentünk edukációs tartalmakkal a webkozmetika.hu oldalon, ajánlva a lágylézer-kezeléseket és kozmetikus Partnereinket.

A saját honlapunkon pedig elkészítettük a Vendégeknek menüpontot, hogy gyorsan, hatékonyan megtalálják Partnereinket és a legfontosabb tudnivalókat a lágylézerről.

Szakmai Nap

Büszkék vagyunk arra, hogy közösséget építünk. Kozmetikus Partnereink kezét nem engedjük el a vásárlás után. Idén bevezettük az ingyenes online szakmai konzultációt, melyre minden hónap utolsó csütörtökén kerül sor. Hónapról hónapra egyre többen vagyunk, mindenki bátran kérdez, és hasznos tapasztalatokat osztunk meg egymás között.

A közösségépítés fontos eleme a személyes találkozás, melyre Szakmai Napunkon kerülhet sor. Idén januárban és júniusban is többen eljöttetek, hogy az elméleti tudás mellé képet kapjatok a gyakorlatról. Szakmai előadóinkon kívül a már több éve lágylézer-készüléket használó Partnereink is megosztják a tapasztalataikat. Rendkívül hasznosak ezek a napok mindannyiunk számára. Jövőre is megtartjuk őket. A következő alkalom: február 12.

Kiállítások

Idén a megszokott Beauty Forum-os kiállítások mellett szeptemberben részt vettünk a Forbes Magazin tudatos nőknek szervezett eseményén. Ezen a rendezvényen is az volt célunk, hogy népszerűsítsük a lágylézer-kezelést és annak jótékony hatásait. De nem csak ezért volt különleges a Forbes Makers Day, hanem azért is, mert először jelentünk meg egy kiállításon a Partnereinkkel együtt, őket reklámozva. A Forbes rendezvényén való megjelenés méltó helyre emelte az Optikop Beautylaser márkát. Ezen dolgozunk a jövőben is, és további közös kampányokat tervezünk Partnereinkkel.