2024. 04. 15. in Interjú

Lágylézer-kezelés: fájdalommentes és gyors megoldás aknék ellen!

Az Optikop Beautylaserekkel történő aknekezelést elindítottuk a Cosmopolitan Beauty Awards versenyen! Szavazzatok ránk!

IDE KATTINTVA találjátok a szavazás linkjét!

 

Nagyon sok fiatal küzd problémás bőrrel. Rengeteg terméket és kezelést kipróbálnak, kevés sikerrel. Sokszor halljuk, hogy már szinte utolsó mentsvárként érkezik életükbe a lágylézer-kezelés, és ezzel együtt a várva várt változás.
Gréger Ágnes kozmetikus partnerünk lelkesen alkalmazza az aknekezelések során is az Optikop Beautylasereket. Sok sikerélménye van. Most egy 21 éves vendége történetét osztjuk meg. Zsófinak évek óta gondot okoztak a gyulladt aknék, a lágylézerkezelés azonban végre elhozta számára a kívánt eredményt.

Mióta küzdesz aknéval? Milyen kezelésekkel próbálkoztál?

Rendkívül érzékeny bőröm van, amely komplex és rendszeres kezelést igényel. 18 éves korom után kezdtek el megjelenni az aknék, már majdnem 4 éve. Eleinte magamtól próbáltam megoldást találni, és mindenféle oldalon keresgéltem a megfelelő termékeket. Elkezdtem utánaolvasni, hogy mi is lehet a probléma, és ennek fényében választani. Mit ne mondjak, egyik krém után jött a másik… Megvettem minden létező lemosót, tonikot és arcmaszkot is, amit problémás bőrre ajánlottak. A kozmetikai termékeken kívül sok vitamint szedtem, elkezdtem inni a „csodatevő zöld” italokat, hátha azok is segítenek. De hiába, nem volt lényeges változás.

Hogyan találtál rá a lágylézer-kezelésre?

A lágylézerről először Ágitól, a kozmetikusomtól hallottam. Elmesélte, hogy részt vett egy képzésen, amelyen erről az új kozmetikai eljárásról tanult. Az egyik arckezelésem alkalmával javasolta, hogy érdemes lenne az én bőrömet is ezzel kezelni. Eleinte tartottam egy picit a dologtól, de bíztam Ágiban, így természetesen igent mondtam neki, és ma már – 3 kezelés után – bátran állíthatom, hogy megérte!

Miben más ez a kezelés, mint amiket eddig próbáltál?

Amiben egyértelműen más, hogy már maga a kezelés is gyors, emellett rendkívül hatékony: nagyon rövid idő alatt látni lehet a változást, ráadásul nem jár fájdalommal.

Milyen változást tapasztaltál?

Már az első lágylézerkezelés után, tehát 1-2 napon belül észrevettem a javulást a bőrömön. Máskor sokkal tovább, akár 7-10 napig is eltartott a regeneráció. Ráadásul a gyulladás elmúltával a fájdalom is megszűnt.

Miért ajánlanád másoknak is a lágylézer-kezelést?

A lézer szó hallatán az emberekben egy téves kép él, sokan azt hiszik, hogy fájdalommal jár, de ez nem így van! Szinte semmit nem éreztem a kezelés alatt. Ági folyamatosan mondta nekem, hogy mi fog történni, és az egyes műveleteknek milyen pozitív hatásai vannak. A kezelést minden problémás bőrű fiatalnak ajánlom, mert tudom, milyen érzés, amikor az ember elveszti a reményt a századik krém után, és végre megtalálja a megoldást! Én ugyan másik városban élek, és tanulok, mint ahol Ági dolgozik, buszhoz vagyok kötve, de amikor csak lehetőségem van rá, beugrom hozzá, hogy folytassuk a kezelést a lágylézerrel.

Köszönjük az interjút Zsófinak és a nagykanizsai Harmónia Kozmetikának!

IDE KATTINTVA találjátok a szavazás linkjét!