2024. 05. 17. in Hírek

Elindítjuk OPTIKONZ szolgáltatásunkat: ingyenes telefonos tanácsadás Partnereink számára!

A Gyógylézer Családnál mindig figyelünk Partnereink igényeire. Fontos számunkra, hogy minél előbb választ kapjanak a lágylézerrel kapcsolatos kérdéseikre, és szakmailag is fejlődni tudjanak.

Az utóbbi időben sok olyan megkeresést kaptunk felhasználóinktól, amelyben speciális orvosi problémák lágylézer-kezelése kapcsán fordultak hozzánk kérdéssel. A felmerült kérdésekre eddig is igyekeztünk megadni a választ a terület szakértő orvosával konzultálva, majd a szakértői véleményt továbbítva a kérdezőnek. Végül úgy láttuk, hogy segítség lenne, ha ennek a tanácsadásnak valamilyen keretet is adnánk.
Ezért kísérleti jelleggel elindítjuk az OPTIKONZ szolgáltatást: mostantól közvetlenül két orvos partnerünknek lehet feltenni a kezelésekkel kapcsolatos kérdéseket. Az OPTIKONZ szolgáltatás egyelőre ingyenes és kifejezetten csak az alábbi időpontokban elérhető:

Hétfőtől – csütörtökig este hat és hét óra között
Általános orvosi kérdések kapcsán
DR. HORVÁTH JUDIT főorvos, háziorvos, a Lágylézer terápia című kézikönyv szerzője
Elérhetősége: +36 30 931 2949

Hétfő délutánonként öt és hat óra között
Fogorvosi kérdések kapcsán:
DR. KUTVÖLGYI IDA fogszakorvos
Elérhetősége: +36 30 964 2912

FONTOS!
Kérjük, mielőtt igénybe veszi a szolgáltatást, feltétlenül olvassa el az alábbiakat!
1. Az OPTIKONZ telefonos orvosi szolgáltatást kísérleti jelleggel indítjuk el, azt indoklás nélkül bármikor leállíthatjuk.
2. A telefonos tanácsadási szolgáltatás kísérleti jellege miatt egyelőre ingyenes, a későbbiek során térítésessé válhat.
3. Orvos partnereink csak a megadott időpontban elérhetőek az OPTIKONZ szolgáltatás keretein belül! Ezért kérjük, az OPTIKONZ szolgáltatás keretében CSAK a megadott időponton belül keressék orvos szakértőinket.
4. Az OPTIKONZ szolgáltatás csak és kizárólag a megadott időszakon belül zajló telefonos tanácsadást foglalja magában. Amennyiben a szakorvos úgy látja, hogy további online, vagy személyes konzultáció/vizsgálat szükséges a szakszerű és megalapozott válasz megadásához, ez már NEM értendő az ingyenes OPTIKONZ szolgáltatás körébe. Az ebben az esetben felmerülő vizsgálati díjat a szakorvos fogja megállapítani.
5. Szakorvos partnereink igyekeznek Önt visszahívni, ha esetleg nem voltak elérhetők, de a visszahívásra sem ígéretet nem tesz senki, sem pedig kötelezettséget nem vállal.
6. Az OPTIKONZ ingyenes orvosi szolgáltatás keretei közötti orvosszakmai megbeszélések és kezelések kapcsán a Gyógylézer Család semmilyen felelősséget nem vállal. A Gyógylézer Család, mint orvostechnikai eszközgyártó cég felelőssége kizárólag a készülékekre (CE 1011) és azok rendeltetésszerű használata esetén felmerülő problémákra vonatkozik.

Keressék bizalommal szakértőinket a megadott időpontokban és az esetleges kezdeti akadozások miatt köszönjük a megértésüket!