2024. 04. 16. in Hírek

Lágylézer-kezelés: tűmentes, természetes megoldás ráncok ellen!

Az Optikop Beautylaserekkel történő anti-aging kezeléseket elindítottuk a Cosmopolitan Beauty Awards versenyen! Szavazzatok ránk!


IDE KATTINTVA találjátok a szavazás linkjét!

 

Jó hír azoknak, akik tartanak a tűs arckezelésektől: nem csak fájdalmas, invazív kezelésekkel lehet megőrizni a hidratált, feszes arcbőrt!
A lágylézer-kezelés az egyik legnépszerűbb fényterápia. Kortól függetlenül ajánlott minden nőnek, aki természetes úton szeretné megtartani bőre egészségét és szépségét.
A lágylézer-kezelés után a ráncok feltöltődnek, a dekoltázs, az áll és az orcák feszesebbek lesznek.

A nőknek érdemes a harmincas éveikben elkezdeni ezt az anti-aging fényterápiát, de van olyan 72 éves vendégtől is tapasztalatunk, aki korábban nem járt kozmetikushoz, kipróbálta a lágylézer-kezelést, és egy három alkalmas kúra után látta az eredményt:

„72 éves vagyok. Soha nem jártam kozmetikushoz, az arcbőröm – bár nem lelakottabb az átlagosnál – víz- és zsírhiányos. Természetesen minden nap krémeztem, de így is hajlamos volt húzódni, kényelmetlenül feszülni. Most lehetőségem nyílt három alkalommal lézeres kozmetikai kezelésre. A lézeren kívül csodás masszázsokat, pakolásokat kaptam, bónuszként pedig a kozmetikus szakértelme és személyisége is varázslatos volt. A végeredmény: a harmadik kezelés után nagyítós tükörben kerestem a szarkalábaimat – és nem találtam! A bőröm valamivel simább, de főleg tömörebb, tónusosabb lett, ettől a vonásaim is összeszedettebbek. Köszönet érte!”

A lágylézer-kezelésről és a vendégek tapasztalatairól bővebben IDE KATTINTVA olvashattok!

Azért indulunk az Optikop Beautylaserekkel a Cosmopolitan Beauty Awards versenyen, hogy minél többen megismerjék ezt a jótékony fényterápiát, és fájdalmas, tűs beavatkozások nélkül megőrizhessék arcuk fiatalságát!
Szavazzatok ránk!


IDE KATTINTVA találjátok a szavazás linkjét!