2023. 08. 12. in Forbes Makers Day

Bemutatkozik a Brilliant Beauty Medicosmetics – Herédi Ildikó

Nem kérdés, hogy visszajön-e a vendég lágylézer-kezelésre

 

Mióta dolgozol kozmetikusként?
Eredeti, dentálhigiénikus végzettségem mellett 2017 óta dolgozom kozmetikusként, a legjobb egészségügyi és kozmetikai tudásomnak megfelelően. Minden korosztály és bőrtípus számára igényes és magas színvonalú kezeléseket kínálok, amelyek hozzájárulnak a bőr egészségének megőrzéséhez, szépségének megtartásához mind a szalonban, mind pedig a kezelések folytatásaként az otthoni bőrápolásban.

Mi a fő profilod, mik a legkeresettebb kezeléseid?
Fő profilom a prevenció, a bőrmegújítás és a bőrregeráció. Vendégeimnek szeretettel ajánlom az anti-aging kezeléseket, a rosaceás és aknés bőrápolásokat, a pigmentfoltok halványítását, hegek eltüntetését, valamint a tinédzser korban előforduló gyulladt, pattanásos bőr fájdalommentes tisztításos kezelését.
Egészségügyi végzettségem lehetővé teszi, hogy gyógyászati célból is végezzek lágylézer-kezelést, mivel az ízületi problémák, törések, és a műtétek utáni gyógyulási folyamatokat felgyorsítja.

Miért döntöttél a lágylézer-kezelések bevezetése mellett?
Korábban az egészségügyben már dolgoztam lágylézerrel, nagyon jó eredményeket értem el a Pácienseimnél. Ebből kiindulva döntöttem úgy, hogy az általam nyújtott kozmetikai kezelések során is fogom alkalmazni nagy hatékonysággal, érintés- és fájdalommentesen.

Milyen területen érsz el szép eredményeket lágylézerrel?
Lágylézer-kezeléseim során a problémás bőr (pl.: rosaceás, aknés bőr) esetében óriási dolog, hogy 1-3 kezelés alatt érek el eredményt. A gyulladás és fájdalomérzet csökken, az öngyógyító folyamatok beindulnak, így nem kérdés, hogy visszajön-e a Vendég.
Az anti-aging kezeléseket kúrában, illetve a kozmetikai kezelésekbe beépítve javaslom. Gyors, látványos és tartós eredményt lehet elérni, mivel a kollagén sejtek stimulálása fokozódik.
A lágylézer zuhannyal lifting kezeléseket végzek, ahol a bőr mélyebb rétegeiben dolgozom, ezáltal a bőr szerkezete feszesebbé válik, az izmok regenerálódnak, a ráncok puhábbak és lágyabbak lesznek. Végeredmény az élettel teli, sugárzóan szép bőr.

Mik a vendégek visszajelzései a lágylézerről?
Vendégeim elégedettek és hálásak, mert jól érzik magukat a kezelések után.
Az egyik 56 éves Vendégemnek tinédzser korában nagyon pattanásos volt a bőre, kozmetikusok, orvosok kezelték, sajnos nem jó eredményekkel, ezért hegek alakultak ki az arcán. Felajánlottam neki a lágylézer-kezelést. Az első alkalom után a bőr textúrája javulni kezdett, a harmadik alkalom után a kis hegek bemélyedései elsimultak. Az ötödik alaklom után pedig az orca két oldala, az áll vonala megemelkedett, a bőre üdévé és tömörebbé vált.
A 42 éves Vendégem aggódva hívott fel egy keddi napon, hogy száján herpeszes hólyagok jelentek meg, és gyors segítséget kért tőlem, mert pénteken műtétre volt előjegyezve. Azonnal behívtam, az első kezelés alkalmával a hólyagok visszahúzódtak, a fájdalom csillapodott és a gyulladás is csökkent. A harmadik kezelés (3. nap) után behámosodott a kezelt terület. Vendégem örömmel hívott péntek reggel, hogy a műtétet elvégzik.

Kiknek ajánlod a lágylézer-kezeléseket?
Fontosnak tartom az egészséges bőr megőrzését, és a bőrproblémák hatékony, innovatív, fényterápiával történő gyógyítását. Mindenkinek jó szívvel ajánlom kortól függetlenül a lágylézer-kezelést, mivel ez egy szelíd módszer, ami érintés- és fájdalommentes.
Örömmel tölt el, hogy Vendégeim elégedett, mosolygós arccal távoznak a szalonomból.

 

Herédi Ildikó

Brilliant Beauty Medicosmetics

Budapest, 18. ker.

+36 70 679 9331